Blogposts Astro Reflections

De eerste blogpost op Astro Reflections.

Na het technische bouwen is het dan zover; er kan geblogd worden over astrologische onderwerpen.

Bloggen over astrologie: “is dat zoiets als opscheppen over je auto?!” hoor ik een verdwaalde bezoeker al hardop denken. Nee,  dat is op deze website en blogposten niet het geval. Nog concreter; ik heb geen auto dus dat kan helemaal niet.

Als eeuwige astrologie student ben je nooit uitgeleerd. Zo simpel is dat. Er wordt continue onderzoek gedaan naar; melkwegstelsels, planeten, astrologische interpretatie methodes, verfijning van bestaande astrologische definities, herontdekking van oude verloren gewaande klassieke astrologische kennis, etc, etc.

De lijst is eigenlijk eindeloos en je bent dan dus ook nooit uitgeleerd. Althans ik niet, en het feit dat ik daardoor een “eeuwige student” ben maakt het alleen maar prettig. Want in mijn bescheiden mening is stilstand overwegend achteruitgang.

Precies om de reden bovenstaand is bloggen dus een ideaal “eeuwige astrologie student” hulpmiddel. Simpelweg omdat ik van mening ben dat niemand alle wijsheid en kennis in pacht heeft. We zijn en blijven tenslotte mensen (jaaa…ook astrologen hoor…..ook al wordt daar weleens anders over gedacht door astrologen en / of mensen die astrologen raadplegen) en ik kan alleen voor mijzelf spreken; ik ben niet onfeilbaar.

En juist in het proces van reflecteren aan; nieuwe kennis, andere inzichten, meningen, etc, etc, ligt de ware steen der wijzen.

Dus bezoek de website en de blogposten regelmatig, en reageer als je over de blogpost onderwerpen iets zinnigs wilt delen met mij en iedere andere eeuwige astrologie student.

Uiteraard worden zinvolle reacties geplaatst na moderatie, onzinnige reacties dus niet.