Disclaimer Nederlands Astro Reflections

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de gehele website: https://astroreflections.com en / of alle andere communicaties die worden verzonden en / of ontvangen.

Ondanks de zorg en aandacht die aan deze website besteed wordt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig, onjuist of achterhaald is, door de tijd en / of voortschrijdend inzicht.

Beslissingen die u neemt op basis van de informatie op deze website zijn dus uitdrukkelijk voor uw eigen rekening en risico.

Astro Reflections aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade in welke vorm dan ook als gevolg van het tijdelijk niet of verminderd functioneren van de website en/of als gevolg van onvolledige, onjuiste of achterhaalde informatie op deze website.

Astro Reflections behoudt zich het recht voor de op deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, op enig moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Op alle inhoud en / of afbeeldingen, en / of anderszins gebruikt materiaal, rust het copyright bij Astro Reflections. Gebruik daarvan zonder uitdrukkelijk overleg en / of toestemming van Astro Reflections is uitdrukkelijk niet toegestaan.